En hjælpende hånd

i hverdagen

Om Autovikar

Autovikar har en meget lang erfaring med værksteder og deres ledelse. Ekspertisen er fokuseret på backoffice opgaver som garantisager, fakturering, reklamationer, opfølgning, osv.

De skjulte omkostninger

 

På det moderne værksted har værkfører og værkstedspersonalet mange opgaver som skal varetages. Det er primært med kunder, planlægning, kvalitetskontrol og ikke mindst papirarbejdet, alt sammen i en travl hverdag.

 

Derfor kan papirarbejdet godt være en tung byrde at få presset ind, og her er det Autovikar kan komme til hjælp! Hvis papirarbejdet f.eks. reklamationer og faktureringer ligger lidt for længe kan det være en belastning at afse den nødvendige tid, og belastningen kan blive til en stresset hverdag.

 

Samtidig opstår der en unødvendig udgift, hvis disse ting ikke bliver lavet! Her kan en aflastning fra Autovikar hurtigt vise sig at være en stor besparelse, samtidig med at værkførere og andre kan fokusere på de kundevendte opgaver.

 

 

 

  • Hvor kan vi hjælpe? 

 

Aflastning tilbydes indenfor:

 

  • Udfakturering og opfølgning

  • Reklamationsbehandling

  • Statistikker

  • Andre administrative opgaver

 

Læs Mere

 

 

  • Ekspertisen bag 

 

Papirarbejdet godt være en tung byrde at få presset ind i det daglige, og her er det Autovikar kan komme til hjælp!

Hvis papirarbejdet som reklamationer og faktureringer ligger lidt for længe bliver det svært at afse den nødvendige tid til få det indhentet.

 

Læs Mere

Copyright ® 2012 Autovikar.dk  
AUTOVIKAR