En hjælpende hånd

i hverdagen

Om Autovikar

Autovikar har en meget lang erfaring med værksteder og deres ledelse. Ekspertisen er fokuseret på backoffice opgaver som garantisager, fakturering, reklamationer, opfølgning, osv.

De skjulte omkostninger

 

Autovikar er meget fleksibel med hensyn til aftaler og arbejdsfacon. Lad os få en snak om hvordan Autovikar kan assistere i netop din forretning, hvilken måde der er den mest effektive, og på hvilke tidspunkter behovet er størst.

 

Der kan laves aftaler på f.eks. timebasis, en eller flere dage om ugen, hver anden uge, ja kort sagt er der mulighed for hjælp uanset hvor stort behovet måtte være. Vores fælles formål er at opgaverne ikke vokser over hovedet, og det bliver vanskeligt at komme igennem, uden at det går ud over den primære drift. Sådan et pres kan hurtigt udvikle sig til en stresset hverdag for de ansatte, en dårlig stemning og ikke mindst sende et dårligt signal til kunderne.

 

Autovikars priser vil afhænge af den indgåede aftale, men de nuværende kunder finder både prisniveau og service særdeles interessant. Ring og hør nærmere.

 

 

 

  • De skjulte omkostninger 

 

På det moderne værksted har værkstedspersonalet mange opgaver at varetage. Det er primært med kunder, planlægning, kvalitetskontrol og ikke mindst papirarbejdet, alt sammen i en travl hverdag.

 

Læs Mere

 

 

  • Ekspertisen bag 

 

Autovikar er grundlagt i 1994 og har i over 10 år givet støtte til en række førende værksteder i Danmark. En stor del af opgaverne har været som værkførervikar hos Peugeot forhandlere.

 

Læs Mere

Copyright ® 2012 Autovikar.dk  
AUTOVIKAR